Mera typiskt amerikanskt



Det här fenomenet att sätta upp små tv-skärmar överallt är verkligen något typiskt amerikanskt. När man tankar bilen kan man se sin favoritshow eller nyhetssändningarna direkt på bensinpumpen, eller som här när man tar en piss på sitt gym mellan repsen så kan man kolla in history channel eller NHL live on Versus.

Lite löjligt känns det ju allt, liksom hur mkt tv hinner man kika på medans man tar en piss liksom ?? :P

Men jaja, det gynnar ju ekonomin, teknik/tv-butikerna får ju sälja mkt då går dom ju bra, kan anställa fler, det blir fler jobb lediga, fler får jobb, fler tjänar pengar, fler får pengar över till att handla, fler kommer å köpa tv-skärmar! Allting i en positiv, ekonomisk livscykel, cirkulerandes till det bättre.



Får ta mkt skit på gymmet för att jag har så små shorts, det är ju basketmodell som gäller här, då ska dom ju åtminstone gå till knäna. Outfitten är annars otroligt mixxad å man ser vilken mångfald av människor dom har i USA, vissa kommer, hyperseriösa till gymmet, med en shaker med ngt kostillskott, riktiga sånnahär cykel/värmebyxor i syntetmaterial, matchande shorts och träningslinne i samma material, specialskor med tår, typ som vantar, (vet inte om dom dykt upp på gymmen i sverige än?), Ipoden laddad med techno eller annar pumpa upp musik, å så ryggbälte, talk å "straps" som man virar runt stänger å har runt handlederna så man får bättre grepp, kort sagt, det är utrustad för tusentals kronor när de går till gymmet å ska alltid ha det nyaste. Sen har vi dom totala motsatserna, ofta äldre gubbar men också ungdomar/nördar, kan komma till gymmet i jeans, stora jävla kängor å flanellshorta haha så kör dom! För övrigt har vissa mössa på sig på gymmet, halvlökigt, jaja alla har sin egna stil, önskar jag hade ett kort med två sånna här nördar som jag kunde visa er men det är ju inte direkt så man kan springa runt å ta kort på folk inne på gymmet :P

Kollade på Albany Devils träning här på morgonen, dom tränade direkt efter oss, vid 10-tiden. Ibland kör dom i våran rink, ska skriva ett litet referat om den träningen å lite tankar om AHL som helhet som jag kommer posta senare idag när ni ligger å sover troligtvis :)

/Billy

Kommentarer
Postat av: Morsan

perfekt för den riktigt närsynta!

2011-02-05 @ 00:31:22
Postat av: Martin

Jajjamen, kanon! :D

2011-02-05 @ 04:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0